Er staat (c)opyright op de gedichten van Kersting, Imme U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Wees eens eerlijk,


 
Waar is de eerlijkheid waar is de vriendschap dieonverwaardelijk is. Waar is de kennis van waarvriendschap over gaat hoe hij gespeelt moet worden. Wees eerlijk tegen elkaar en ga niet iemand uit de weg waar je ruzie mee hebt. Het is moeilijk om zo met iemand anders om te gaan dat weet ik maar al te goed. Maar sta open in een vriendschap maar ga niet liegen of verhalen verdraaien.  Om je eigen doel te halen maak dingen in je omgeving kapot om er zelf beter uit te komen. Ga op je intuïtie af en niet op de verhalen van een ander, Probeer er voor andere te zijn als ze er ook voor jou zijn maak het niet kapot omdat je met de ander ruzie hebt. Verbreek geen, vriendschappen omdat een ander dat zegt. Je hebt een eigen mening. Verbreek geen vriendschappen omdat je iemand anders lief hebt. Jij bepaalt met wie je omgaat en nooit aan ander. Wees eerlijk naar jezelf en naar andere toe.  


Twijfel,

 
De twijfels die ik voel en het verdriet dat ik zag.  En al die angsten die ik voelde. Toen jij mij niet meer wilde. En daarom voel ik nu veel verdriet. Verdrietig omdat ik van je hield en je nu zo mis.Het verdriet dat ik zie als je naar mij kijkt.En er was geen interesse meer als ik verdrietig of  zelfs boos was. En ik gaf al teveel om jou om echt uit je leven weg te gaan. En ik hield al teveel van jou om aan jou te twijfelen en je echt te leren kennen. En de twijfels bleven komen elke dag kwamen er meer bij. Omdat ik van je hield en jou zo miste. En misschien kwam dat wel omdat ik nog steeds verliefd was en zelfs van je hield.