Er staat (c)opyright op de gedichten van Erica U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
je hebt je ingegraven in mijn borst
je weet wel dat je niet wordt weggesneden
omdat jouw dood mijn dood zou zijn
nu zijn we met elkaar vergroeid
ik draag je altijd in mij mee
een nooit geboren kind

 

Reacties  

#5 Erica 11-06-2017 15:30
Op een andere site wilde ik schrijven over een Kamerdebat. Er kwam het volgende te staan: "Ka.....bat". De robot die de censuur uitoefende, had het woord "merde" eruit gehaald, Frans voor wat in het Engels shit heet en in het Duits Scheisse. De robot van Gedichtennet houdt zich misschien alleen met Nederlandse woorden bezig, maar ziet een ziekte voor een scheldwoord aan. Wij zouden hier dus nooit in een gedicht over onze kanker kunnen schrijven.
#4 Erica 09-06-2017 23:31
Om je rot te lachen: alweer is het woord kanker gecensureerd, kennelijk door een robot.
#3 Erica 09-06-2017 23:28
Tot mijn verbazing zie ik dat in mijn antwoord de twee eerste lettergrepen van kankergezwel zijn gecensureerd. Als ex-kankerpatiën te begrijp ik niet waarom.
#2 Erica Eijberts 24-02-2017 15:04
Mooi zoals een gedicht op verschillende manieren kan worden geïnterpreteerd . Een ander dacht dat het om een kankergezwel ging. Ik had het eigenlijk bedoeld als herinnering aan een gestorven huispoes die in mij bleef leven. Jouw opvatting is begrijpelijk. Dank voor je welkom, Wil.
#1 wil melker 23-02-2017 18:53
Erica...

welkom op gedichtennet..
en heel veel succes...hier..

Een heel bijzondere
emotionele dialoog..
tussen moeder en
een nooit geboren kind...

liefs..
wil