Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Welkom op het portal voor Dichters.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichtensite bekendheid te geven.
-    Tevens is er de mogelijkheid om uw eigen gedichtennieuws publiceren, u dient dan in te loggen, als u daarna op de button Gedichtennieuws klikt, kunt u onderaan de bladzijde op het icoontje Nieuw klikken voor uw nieuws. Ook uw eigen gedichten kunt u op dezelfde manier publiceren..
-    Dichters die hun gegevens invoeren worden bij 340 zoekmachines gratis aangemeld
     INDIEN u het LOGO van het netwerk van Dichters op uw website plaatst.


 
Herkenbaarheid van uw site
Sites van dichters die door gedichtennet geselecteerd zijn, worden gepubliceerd op het gedichtennet.nl. De dichters waarvan de gegevens op dit netwerk staan mogen het logo "Netwerk voor dichters" voeren op hun eigen website. Dit bevordert de herkenbaarheid en het aantal bezoekers dat u op uw site kunt krijgen. 

Indien u het logo plaatst wordt u GRATIS aangemeld door het Netwerk van dichters bij 340 zoekmachines. Ook dat zal aanzienlijk schelen in het bezoek aan uw site. Stuur voor aanmelding bij 340 zoekmachines even een mail aan de   webmaster van gedichtennet.nl om de pagina aan te geven waar het logo geplaatst is.

Dichters kunnen hun eigen site opgeven voor plaatsing op gedichtennet, klik daarvoor op Netwerk dichters en klik dan op voeg gegevens toe. Gedichtennet zal dan beoordelen of uw site in aanmerking komt om geplaatst te worden.

 


 
Gratis www-adres
Uw gedichtensite heeft een ingewikkelde naam zoals: http://home.xs4all.nl/~uweigennaam

U kunt op het Gedichtennet een eigen naam krijgen:
http://www.uweigennaam.gedichtennet.nl

Zoek dan hier  één van de logo's uit en zet deze op uw site. Mail de webmaster en laat weten waar uw logo staat en welk www-adres u wilt hebben.

 

 
Logo

Trek meer bezoekers naar uw site door plaatsing van dit logo. Kopieer en plak de onderstaande code in uw site:

 

<a target="_blank" href="https://www.gedichtennet.nl">
<img border="0" src="https://www.gedichtennet.nl/images/logo/gedichtennet.jpg" width="146" height="104"></a>

Klik hier>>> voor meer logo's

Indien u het logo geplaatst heeft en aangemald wilt worden bij 545 zoekmachines uit vele landen, laat het hier dan even weten aan de webmaster op welke url-pagina het logo staat