Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
De gedichtenroman is een zeldzaam fenomeen binnen de Nederlandse literatuur. Onlangs is er echter één gepubliceerd: Hier in het Nest vertelt het verhaal van Mors Donderbus, een nestenmaker die vast zit in zijn onzekerheid. Tot hij een oude vrouw ontmoet en inziet dat hij weg moet uit z’n leven, op zoek naar wat er dan nog overblijft. In ruim 260 gedichtjes beschrijft Mors op melancholische en introspectieve wijze zijn zoektocht naar zichzelf en geluk.
 
Tim Reus is een vijfentwintigjarige dichter, schrijver, student en vertaler uit Enkhuizen. Eerder publiceerde hij Engelstalige romans onder het pseudoniem T. R. Gwirion. Sinds zijn middelbareschoolperiode is hij al geïnteresseerd in dichten en literatuur, en deze gedichtenroman is het resultaat van jaren schrijven en dichten.
 
Mocht u geïnteresseerd zijn in uzelf ontdekken, geluk, de positieve kant van onzekerheid, een beschouwing van verantwoordelijkheid, of gewoon een zoektocht naar drie veren met wat diepgang, dan is dit misschien wat voor u!
 
Meer informatie over Hier in het Nest en de schrijver vindt u hier.