Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
De eerste oudejaarsconference van dit jaar is niet bij de VARA of bij SBS 6, maar in De Drvkkery in Middelburg. En dan ook nog in dichtvorm! Persbericht

DICHTERLIJKE OUDEJAARSSHOW IN DE DRVKKERY

Op 31 december zullen, net als vorig jaar, de dichters Coenraedt van Meerenburgh (Vlissingen) en Ko de Laat (Tilburg) het jaar uitluiden in De Drvkkery te Middelburg.
In de compacte voorstelling ‘Het jaar uit met 52 snelsonnetten’ dragen zij een selectie voor van de actuele gedichten die ze afgelopen jaar schreven voor de veel bezochte site gedichten.nl.
De thema’s variëren van wereldleed tot komkommernieuws. Soms is de toon relativerend, soms tot nadenken stemmend.
De Laat en Van Meerenburgh namen met deze voorstelling in 2008 het estafettestokje over van Aaike Jordans, die drie jaar lang in De Drvkkery dit programma verzorgde.
Coenraedt van Meerenburgh publiceert sinds 2005 op www.gedichten.nl. In april 2009 bracht hij de bundel Coenraedt uit, de eerste dichtbundelglossy ter wereld, welke hij eveneens in de Drvkkery presenteerde. Het afgelopen jaar werd zijn sonnet Speelkwartier gepubliceerd in de themabundel Jong van uitgeverij Kontrast.
Ko de Laat publiceert sinds 2004 op gedichten.nl. Als schrijver heeft hij een oeuvre in alle kleuren van de regenboog. Dit jaar viel hij voor het derde jaar op rij in de prijzen bij de liedjeswedstrijd van het Amsterdams Kleinkunstfestival, ditmaal met twee liedteksten. In november bracht hij tevens zijn twintigste dichtbundel uit, alsmede zijn eerste verhalenbundel.
Het optreden vangt aan om 14.00 uur. De Drvkkery is aan de Markt 51 te Middelburg.

EINDE BERICHT

Meer informatie:

Coenraedt van Meerenburgh 0118 461418.
Ko de Laat 013 5359809 of 06 30317135

Extra achtergrondinformatie:

www.de-drvkkery.nl
www.gedichten.nl (dinsdag Ko de Laat, woensdag Coenraedt van Meerenburgh)
www.kodelaat.nl
http://twitter.com/Coenraedt