Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Nieuwe pagina 2
Het nieuwe boek van Marcella Kleine komt uit
Zij is lid van het Netwerk voor Dichters en gaf al eerder een gedichtenbundel uit
uit




Kunstschilderes Marscha ziet haar droom in vervulling gaan wanneer zij een woonboerderij op het platteland koopt. Haar geluk wordt echter verstoord door terugkerende nachtmerries en dreigementen van buitenaf. Iemand heeft het op haar leven gemunt, maar wie? Marscha tast volledig in het duister en kan niet vermoeden dat zij het slachtoffer dreigt te worden van een dramatische gebeurtenis uit het verleden. Een gebeurtenis die van grote invloed is geweest op het leven van de vorige bewoners van de boerderij. En niet alleen van hen… Er blijkt nog een slachtoffer te zijn, die nu het verleden komt voltooien.


 

cover
 
portret

Lijn

Marcella Kleine-de Peuter is in de Zaanstreek geboren en in de IJmond opgegroeid. Na in Zuid-Holland, Indonesië en Noord-Holland te hebben gewoond, vestigde zij zich met haar gezin in Drenthe. Marcella werkt met mensen die door psychische problemen zijn vastgelopen of delicten hebben gepleegd. Ook in haar boeken spelen de beweegredenen van mensen een rol. Eerder schreef ze de boeken Beschadigd maar niet geknakt en Zwervend door het leven en bracht de gedichtenbundel Nevelslierten in het hoofd uit.

Lees meer op www.marcellakleine.nl


Lijn

Bestellen

De voltooiing zal half januari verschijnen. Wij bieden u het circa 186 pagina's tellende boek aan voor de prijs van € 17,95 (exclusief verzendkosten).

Wilt u het boek bestellen? Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat De voltooiing gedrukt is, sturen we u uw exemplaar toe.

 
Bestellen boek
Lijn

De voltooiing, Marcella Kleine
ISBN 978-90-484-2225-8
vaste prijs € 17,95
verzendkosten per exemplaar € 3,20 (NL) € 5,44 (EU)
Beschikbaar vanaf: half januari