Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Geen Daden Maar Woorden Festival Utrecht

Jezelf verwarmen bij de kachelverhalen van Hanneke Hendrix, een kijkje nemen in de boekenkast van Maartje Wortel, meedeinen bij Tim Knol en Anne Soldaat, voordrachten, proosten en meer! Op zaterdag 9 november presenteert Geen Daden Maar Woorden Festival weer een avond vol literatuur, muziek en dans. Mét afterparty!

Met één ticket bezoek je alle ruimtes van Het Huis Utrecht om zo je eigen festivalprogramma samen te stellen. Nog voor de release van Soldier On, de nieuwe plaat van Tim Knol, genieten bezoekers van het festival al van muziek van dit album. Samen met gitarist Anne Soldaat speelt hij in akoestische setting. Begin volgend jaar verschijnt IJstijd van Maartje Wortel, waarin ze de uitgeverswereld op de korrel neemt. Op 9 november een voorproefje.

Dichter des Vaderlands Anne Vegter vertelt op de sofa bij interviewer en psychiater Bram Bakker alles over haar ontregelende gedichten vol humor, ontsporende zinnen, melodische taal en seks. Het festival wordt afgesloten met een swingende afterparty van Riddim met o.a. Boomshakalak Soundsystem, Dennis Gaens en zes dansers! De complete line-up vind je op gdmw.nl.

Check de trailer en koop hier je tickets (€ 15,00 / 12,50). Volg Geen Daden Maar Woorden Festival op Facebook of Twitter mee: #gdmw.
Zie ook de website: http://www.gdmw.nl/